fredag 7. oktober 2011

Hjemme igjen

Sola skinner, det er flott høstvær, og ungene er ute med venner. Vi kom hjem i går kveld fra London, etter opplevelsesrike og kjempefine dager. Her kommer de siste bildeinntrykkene fra turen vår:

Starbucks var frokoststedet, og Karoline og Andreas koste seg med frappuccino, varme pannekaker og panini. Frokost blir ikke helt det samme etter disse dagene... Siden det var hjemreisedag holdt vi oss i nærområdet, så vi gikk over Bayswater Road og inn i Kensington Garden. Vi droppet å oppsøke Kensington Palace, men ruslet i steden rundt på gangveiene i den store parken.

Tre ekorn som var opptatt med å spise eikenøtter ble foto-objekter, og svanene kom bort for å hilse på. Peter Pan-statuen måtte vi selvsagt også kikke på. Jeg kjente at migrene kom snikende, så da gikk vi ut av parken, og inn på et spisested i Queensway. Heldigvis hadde jeg paracet i veska, og det verste ga seg. Vi gikk innom et par-tre souvernirbutikker, men det ble ikke handlet stort. Kanskje smart å vente til avreisedagen, i steden for første kveld da alt var fint...

I nordenden av Queensway ligger varemagasinet Whiteleys, som vi hadde gått forbi hver dag og kveld på vei til og fra hotellet. Det er vissnok antakeligvis verdens første stormagasin, så vi måtte selvsagt innom det. Flott bygning, men vi droppet butikkene, selv om det var mange av dem. Det var lunsjtid, og vi hadde funnet ut at det var en sushirestaurant der inne. Synd vi ikke hadde oppdaget den før, for den var kjempeflott, med rullende matbånd og nydelig mat.
Da maten var spist, var klokka passert to, og det var på tide å dra til hotellet og hente bagasjen.

Vi var veldig fornøyd med oppholdet på Grand Plaza Serviced Apartments i Prince´s Square, så dit kommer vi gjerne tilbake en annen gang. Deilig med kjøkken og praktisk beliggende for både transport og mange spisesteder i området. Resepsjonen bestilte bil (ikke ordinær drosje) for oss, og vi avtalte med sjåføren å kjøre oss til fastpris ut til Gatwick. Praktisk og greit, og det gikk på en drøy time. Vi startet kjøreturen litt før halv tre, og da unngikk vi rushen.
Flyreisa hjemover gikk helt fint, og jeg merket at flyskrekken var nesten fraværende. Kanskje kan jeg håpe at jeg er aldri så lite kurert?
London levde opp til forventningene på alle måter, vi var ekstremt heldige med været, og det frister veldig til gjentagelse. Takk for alle koselige kommentarer jeg har fått fra dere underveis på turen :)

Ingen kommentarer: