lørdag 1. oktober 2011

Hobbykunst Norge

Jeg hadde en koselig prat med Connie fra Hobbykunst Norge da jeg var på StempelScrap forrige søndag, og ble fristet til å besøke butikken. Den ligger i Vestby, en liten kjøretur fra oss, og der ventet et 1.000 m2 stor lokale med utstyr til mange typer hobby.

Lokalet var stort og luftig, og en gammel veteranbil hilser velkommen når man kommer inn. Her er skikkelig mannekrok med flatskjerm, varmt drikke og en god sofa.

Butikken inneholder hobbyartikler av alle slag. Jeg var naturlig nok mest interessert i kortutstyret, men det var også koselig å få et gjensyn med porselensmalingsting. Max Kopp, en sentral aktør innen porselensmaling her til lands gjennom fire generasjoner, er nemlig en av eierne av butikken sammen med tyske Rayher Hobby.
Varene var oversiktlig presentert i markedsbod-lignende hyller, og det var i det hele tatt behagelig å gå rundt. Helt innerst i butikken var det masse garn, tilsvarende i en vanlig garnbutikk, så det var vel bare stoff og søm som manglet for at det meste var dekket inn i én butikk.

Jeg handlet litt Sagen-produkter, som de hadde veldig godt utvalg av, med ferdige modeller utstilt til inspirasjon. Da jeg sjekket nettbutikken, hadde jeg merket meg at de hadde inne Treasures-blokker fra Melissa Frances som jeg har savnet den siste tiden i et par butikker. Grunn god nok for meg å ta turen i dag :)

Et par-tre mønsterark til Halloween ble med, pluss at jeg trengte noe til et babykort.
Hobbykunst Norge arrangerer kurs, treff og jeg tar garantert turen tilbake. Man får et kundekort, som gir 5% rabatt på alt man handler etter første besøk. Bor du langt unna, har nettbutikken mange fristelser.

1 kommentar:

Lindas hobbyhjørne sa...

Det ser jo ut som den drømmebutikken!
Der kan man vel gå rundt i mange timer, sånne butikker er som gottebutikker for meg :))
Ha en fin morgendag, klem.