lørdag 8. oktober 2011

De første julebladene

Det har vært en rolig og fin dag. Andreas har vært sammen med venner, og Karoline har tatt seg en bytur. Selv har jeg puslet rundt, småryddet, og innimellom funnet strikketøyet. Har akkurat begynt på babytøfler til et nabopar som har fått en liten sønn.

I oktober er det på høy tid for oss håndarbeidsdamer å komme i julemodus, så da vi kom hjem igjen måtte jeg få tak i Allers og KK sine juleblader. Jeg må innrømme at jeg er av den ukritiske kjøperen når det gjelder juleblader. Det har noe med kos å gjøre, og så kommer man i julestemning.
KK sitt blad har mest ideer og få oppskrifter, men fant likevel flere ting jeg likte. Tipper det har god gjennomslagskraft hos de litt yngre, som vil lage litt selvlaget, men som ikke har de største ambisjonene. Allers sitt blad utfyller KK sitt, og heller litt mer til den rød-hvite stilen. Ellers presenterer det flere julebøker, og smakebiter fra dem. Gleder meg til resten av julebladene kommer, og så er det på tide å finne fram samlingen av gamle juleblader :)

5 kommentarer:

Lene - The knitting needle sa...

Uff, det var litt tidlig for meg med juleblader enda kjenner jeg hehehe!
Synes akkurat sommeren var her jeg.
Mne det blri kos å strikke juleting utover nå under et godt varmt pledd :)

Siri @ Strikk og tøys sa...

Oj, har julebladene kommet allerede? Det var litt for tidlig for meg, men jeg koser meg VELDIG med dem når det nærmer seg midten av november :-)

Brit sa...

Jeg er som deg litt ukritisk når det handler om julebladene. Jeg finner alltid noe jeg liker enten stemning, mat, interiør, hobby eller håndarbeid. Julebladene er den store kosen i oktober:) Jeg har også funnet fram bunken med alle de tidligere julebladene, elsker å blad i dem:) OG nå er det bare å glede seg til resten kommer.
Kjempe trivelig å se bildene fra London turen deres- dere fikk virkelig utnytta dagene der!

Mayen sa...

Du å? Er allerede godt igang i bladhyllene med å lese julehefter! Men kjøper ikke alt, hadde en dårlig sesong ifjor, da var det mye som skuffet på den fronten. De fra Familien bruker å være gode, men er ikke kommet enda. Kos deg! ;-)

Margrethe sa...

Godt at noen av dere har vett til å minne slike som meg på at julen kommer i år også.
Jeg tror absolutt jeg skal kaste meg over juleblader. Må nok snart begynne om jeg skal bli ferdig med noe. Og så er det moro å lage en eller to juleverksteder sammen med storfamilien.
Takk for tipset