torsdag 27. mai 2010

Opp og ned

I dag er det skikkelig opp-og-ned-vær, det går fra grått, via regn og hagl til sol. Hagleværet var temmelig kraftig i stad, så håper inderlig Villa de Paris klarer seg. Har ikke lyst til å få dem ødelagt nå.

Sjekket margerittene i stad, og de så heldigvis fine ut. Noen jeg kjøpte tidligere i vår gikk fløyten etter kraftig regnvær, så det er ikke allverdens blomstene tåler tidlig i sesongen.

Ellers er det artig å se hvordan blomster frør seg selv og dukker opp rundtomkring. Ministemor i krukker har vi hvert år i steintrappa vår i bakhagen, og på steintrinnene i minimal jord har det kommet opp blomster.

På gresset dukker det gjerne også opp både ministemor og stemor, så det kan lønne seg å være litt slapp med å knipe av visne blomster...

Forglemmegei kommer også opp i plenen, som et resultat av selvsåing. De er jo søte!

Ellers er det tungt for foreldrene mine for tiden. I dag har Pappa blitt hasteinnlagt på Aker sykehus, for han blir dårligere og dårligere. Han har alzheimer, og forvirringen blir større og større fordi han ikke forstår at moren min er kona hans, og det gir han seg ikke på. Alt sliter henne helt totalt ut, så nå håper vi at de får mer hjelp på en eller annen måte.

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Nydelige blomsterbilder!
Ja, det haglet hos meg også i dag..

Føler med deg, den sykdommen kan være tøff og belastende.

Klem Fredrikke

Elin H. sa...

For noen nydelige blomster. Blir i godt humør av å se sånt :)

Kjenner deg jo ikke - men har medfølelse med alle som må slite med Alzheimers i familien. Det er utfordrende.

Hilsen fra sørlandet