onsdag 19. mai 2010

23 grader i skyggen!

Å, nå er det deilig ute! 23 grader i skyggen, endelig godt og varmt. Sola er på visitt, bak lette skyer. Nå er det virkelig så man kan sitte ute helt i ro, og selv om vinden kommer, er det fortsatt varmt.

Jeg har selvsagt vært en del ute i hagen, og har begynt på det møysommelige arbeidet med å ta opp løvetann. Myrtel har gått ut og inn, og da jeg var inne litt, måtte hun inn og lure på om jeg ikke kom ut snart...

Blomstene på det bittelille treet vårt har begynt å blomstre. Er litt usikker på om det er kirsebær eller moreller, men treet er en god del år gammelt, men har aldri vokst seg stor. Kanskje fordi det har vært mye maur rundt det nede i bakken, i alle fall har det vært en liten maurkoloni som har klatret opp og ned på det tidligere år.

Perleblomstene har endelig kommet, men til høsten får vi sette ned mer, for det forsvinner år for år. Jeg har enda ikke rotet meg til å klippe rosebuskene, de stusser jeg litt hvert år, men klipper dem aldri skikkelig ned. Er litt spent på om de kommer til å blomstre i år, eller om de har frostskader. Synes de ser litt stusselige ut.

7 kommentarer:

Tani sa...

Hurra for varme vårdager!! Samme temperatur her hos oss, -deilig!! Kos deg masse i sola og med hådarbeid..Ha en strålende uke videre!

Quiltefia sa...

Plutselig ble det sommervarme.... Litt sjokkerende, men innmari deilig. Vi får nyte det mens det er varmt.... Hilsen AnneKari:-)

Ruths datter sa...

Herlig med sol og varme. Løvetanna står der og roper på meg også. Må vel ta en runde da og få den opp før frøene kommer og lager mer "gøy."
Klem

lena sa...

Da har jeg tittet litt i bloggen din, koselig. Også så masse fint du lager! Ja, deilig med fint vær, vi får nyte det:) Jeg tar meg friheten og linker bloggen din i min jeg :)

Jorunn sa...

Så bra at temperaturen stiger.
Har ikke vært så mye å skryte av her i det siste... Er fortsatt kaldt om natta (9-10 grader) og ca 18 på dagen. Det er jo ganske bra midt i solsteika, men siden det er såpass kjølig om natta ennå blir det huskaldt! Disse husene her er som "kjøleskap"... Jeg går med kortarmet ute, men med jakke inne...

Tovepia sa...

Det har nok vært mer sommer hos dere enn her, men jeg er fornøyd med sol og 15 grader;) Trivelig å være ute når været er slik.

Kos deg mot pinsehelg og klem;)

Kjerstin sa...

Håper rosebuskene dine overlevde vinteren! Vi hadde selv 2 enorme nyprose busker som vi klippte helt ned for en mnd. tid siden. De har begynt å komme med nye skudd allerede!