mandag 17. mai 2010

Hipp, hipp, hurra!

Hurra for 17. mai! Vi har vært i byen noen timer for å se Andreas gå i barnetoget. Og heldigvis - regnet holdt seg helt vekk, så været ble mye bedre enn ventet!
Andreas sin skole gikk som nr 34 i toget, så det ble passe med ventetid. Etterpå gikk vi fra Universitetsplassen til Saga kino hvor vi så toget for andre gang før vi hentet ham nede ved kaia.

Etterpå gikk vi oppover Karl Johan igjen, og hadde tre stopp i Studenterlunden, på Eidsvolls plass og til slutt på Egertorget. Masse folk overalt, som det alltid er.

Litt Grand Prix-stemning var det også, vi så en utenlandsk delegasjon som gikk og så begeistret rundt seg. Og på Eidsvolls plass var Didrik Solli-Tangen og Per Sundnes, så da måtte vi selvsagt knipse noen bilder.

Vel hjemme igjen fikk Myrtel på seg 17. mai-sløyfe, det er alltid tradisjon. Men nå måtte vi ta bilde med henne alene, ingen Smykke er hos oss denne 17. mai-dagen.

Andreas og Svein dro avgårde for å gå borgertoget til skolen for å ha en runde med 17. mai-gøy. Og plutselig hørte vi korpset veldig nær, og jammen svingte toget innom i gata vår.

17. mai ble avsluttet med familiebesøk og koldbord og kakebord. Ha en fortsatt hyggelig 17. mai-feiring!

5 kommentarer:

EllenSand sa...

Koselige bilder! Ser ut som dere har hatt en flott 17. mai.
17. mai hilsen fra Ellen :)

Linda sa...

So kjekt å sjå at de har sognebunad på deko. Det har jentungen og. Og eg har når hardangerbunaden min ikkje passar, då har eg sognebunaden til bestemor til mannen min sin.

Linda sa...

Så fine bilder:-) Vi har ikke vært i byen i år, men så på det lokale toget. Veldig koselig:-)

Håper katten finner veien hjem snart...

Heidi sa...

Fina bilder, hoppas att du har haft en lika bra dag som det ser ut att du har!

Chatrine [Hekle Hulen] sa...

vell overstått 17. mai! Det ser ut som dere har kosa dere riktig så mye:o)

Her oppe i Hammerfest hadde vi en super fin dag med sol og varme (veldig uvanlig så tidlig på våren)...

Ha en fin dag!