tirsdag 11. mai 2010

Kreativ handletur

I går var jeg på en bytur med ett mål: å handle inn diverse hobbyutstyr. Og jeg var riktig så effektiv! Startet på Ark på Egertorget hvor jeg var på jakt etter en ny koselig bok: "Vårgleder". Jeg fikk Julegleder av samme forfattere til morsdagen, og har sett boken omtalt på blogger. Mens jeg var der så jeg "Helt enkel hekling" av Tove Fevang utstilt, og den måtte jeg selvsagt ta med meg. Koselige bøker begge to, både som blabøker, og det er flere ting som det frister å lage der.


Etterpå gikk turen nedover Karl Johan hvor jeg svingte inn Kongensgate. Jeg skulle finne Steffens eller Hobby Norge, hvor de har mye kortutstyr. Der førte de mange forskjellige stempler, så jeg handlet inn en del. Mest med tanke på Karolines konfirmasjon, og litt annet i tillegg. Pengene går fort med stempler... Da jeg tok t-banen handlet jeg et Magnolia-magasin, og der får jeg forsøke å velge ut et par søte stempler i en nettbutikk etterhvert.

Etter at jeg var ferdig på Steffens, bar det ned til Panduro hvor litt perler ble handlet. Så bar det videre til Oslo City hvor hemmelig venn-gave ble kjøpt. Pluss litt rødt, hvitt og blått garn til meg selv. En effektiv og innbringende handletur!

Etterpå tenkte jeg på hvordan gruppene på Norge123 inspirerer til kreativt håndarbeidsliv. For det som ble handlet inn var til "aktiviteter" på gruppene Mamelukkenes venner, Kort og Godt, Kluter og Hemmelig venn.

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Her var det mye fint du hadde kjøpt! :o)

Ha en fin kveld :O)

Aileen`s strikkekrok sa...

Oi:)høres ut som du har hatt ein koselig handledag,det er så morro når ein kan gå og handle til hobbyen sin,blir så glad av det eg:)ellers så blir eg veldig innspirert av å sjå på alt det fine du har i bloggen din:)Ønsker deg ei fortsatt fin uke:)