fredag 21. mai 2010

Lime og rosa vindmøllekluter

Nå er det herlig vær igjen. Er inne som snarest for å blogge om mitt nye sommersett. Jeg har nemlig strikket mine første vindmøllekluter i herlige knallfarger, og det var gøy!

På Trådsnella og ikke minst i Kluten-gruppa strikkes det og vises fram mange vindmøllekluter for tiden. Pdf-fil i norsk oversettelse kan du finne i Kluten-gruppa, hvis du da ikke foretrekker den engelske originaloppskriften.

Den limegrønne kluten ble litt liten synes jeg, selv om jeg strikket den i Petuniagarn. Derfor økte jeg til 25 masker i neste klut, som ble limegrønn og knallrosa. Enda finere og passe stor. Den trengte litt pressing, siden den "bulte" litt, sikkert fordi noe ikke helt stemte etter maskeøkningene.

Så da ble det et skikkelig gladfarget sommersett i limegrønt og rosa, når jeg tar med mamelukken som jeg viste fram for noen dager siden.

Nå skal jeg ta med meg perler og utstyr ut i hagen og lage en liten haug med maskemarkører. Det er noe jeg har utsatt alt for lenge.

Ha en fortsatt flott dag, og en fin pinsehelg hvis du snart står på reisefot! Har du lyst til å se på bursdagsinvitasjonene Karoline laget i går, ligger de i bloggen hennes.

4 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Stilige vindmøllekluter du har laga:))

2ne sa...

Så mye flott du lager. Ønsker deg en flott pinse.

Linda sa...

Så fine de er! Herlige sommerfarger!

EllenSand sa...

For et flott mønster. Jeg likte den limegrønne og rosa. Elsker de fargene :)