lørdag 12. september 2009

Snellekos på Hennes Fritid!

I dag har jeg vært på snelletreff på "Hennes Fritid" på Fjellhamar. Kjempekoselig, og timene fløy avsted!

Denne gangen ble vi faktisk tre generasjoner som dro, Karoline var på sitt første ordentlige snelletreff og moren min ble også med. Totalt var vi 13 stk samlet.

Det var en liten trekning, og Karoline var heldig og vant lekkert garn. Kitten Mohair hadde jeg med meg, og fikk litt kursing i englemasker. Så får jeg se om det blir sjal etterhvert hvis jeg finner ut av det.

Opplegget til Moebius ble også lært bort til de som ønsket det. Veldig fint er det når vi kan lære hverandre forskjellige teknikker når vi treffes.

Så var det tid for hjemreise etterhvert, og vi måtte ut og beundre doningen til en av snelledamene. "Hennes Fritid" var en koselig butikk med masse utstyr til scrapping og kortlaging i tillegg til garn. Ikke så langt fra oss, og masse parkeringsplasser, så hit kommer vi nok tilbake senere også.

7 kommentarer:

helene sa...

hei heidi!
så koselig det så ut i den butikken. Håper det var et godt treff. Du er så flink til å holde kontakten med folk!

Masse spennende det har laget i det siste også. Veldig kul den som jeg ikke husker hva heter - det plagget fra long som kunne brukes på tre måter. Artig og annerledes, og samtidig godt, tradisjonelt håndverk. en sånn miks liker vi, hehe. Gøy å se at mange tar seg tid til å lære gamle teknikker selv om dem kan mange selv fra før. Og - du er flink!

2ne sa...

Ser ut som om dere har hatt en kjempefin dag og kost dere masse :-) God helg

Birgitta sa...

Ser att ni haft en trevlig dag tillsammans.
Kramis Birgitta

Jorunn's hobby sa...

Dette så jammen koselig ut!
I bloggen min finner du en award og en utfordring...
Ha en hyggelig helg!

Lima sa...

Hei på deg Heidi!
Det så ille koselig ut hos dere, håper det var et hyggelig og kreativt treff. Jeg har ennå ikke lært meg å strikke ordentlig, holder meg til hekling og maling. Men har veldig lyst til å lære da.
Håper du får en fin uke Heidi,
kos fra Linda Mari

Marit Johanne sa...

Så koselig dere så ut til å ha det. Håper jeg får det til å passe en gang snart jeg også.

Therese sa...

Flott blogg du har - du er jo superflink med strikkepinnene. :-)

Englemasker er kjempegøy, det finnes en "englemaske-skole" på bloggen min, bare å ta en tur inn og se: http://husmordrama.blogspot.com/2009/01/kurs-i-englemaskerkjrlighetsknuter.html

Ha en strålende høstuke! :-)