lørdag 5. september 2009

Lørdagshandel

Lørdag er gjerne handledag, og det ble det i dag. Vi delte oss, så Andreas og Svein dro på Tusenfryd, mens Karoline og jeg tok en bytur. Vi startet på Bogerud Tekstil hvor vi handlet inn til hemmelig venn-gaver, og jeg fant også ToppTå-nøster på tilbud til meg selv. Planen er å strikke noen luer som skal gis til en dugnad på Trådsnella til hjemløse og rismisbrukere i Bergen. Et par pakker plastgarn ble også med som jeg regner med å hekle noe av etterhvert.

Da vi kom til sentrum ruslet vi langs valgbodene på Karl Johan, og Karoline fikk seg brosjyrer, drops, kulepenner og roser fra de fleste bodene. Riktignok er det fire år til hun skal velge for første gang, men politikk synes hun er interessant. Vi stoppet på Mamma Rosa på Egertorget og spiste pasta og pizza, og dette er et spisested av gammel god årgang som jeg spiste mye på i min ungdomstid. Vi var en snartur innom Panduro hvor jeg fikk handlet noen perler jeg trengte til et par bestillinger, før vi endte opp på Oslo City. Siste hemmelig venn-gave ble handlet inn før Karoline kjøpte seg noen høstklær.

Nå skal det bli lørdagskos, og jeg skal sette meg til for å strikke en lue. God lørdagskveld!

5 kommentarer:

Ann Tove sa...

Å,for ein koseleg dag de har hatt.
Har planer om å besøke min datter i høstferien, som går på skule i Oslo. Kanskje eg finn nokre spennande garn og stoffbutikkar då.Men er ikkje kjent i storbyen, veit ikkje heilt kor eg skal gå.Blir spennande :)

Turid sa...

Det hørtes ut som en skikkelig koselig handletur. Mama Rosa har jeg også mange gode minner fra. Vi var der ofte med jobben for mange år siden. Fant supre støvletter til halv pris i dag, ny veske og jakke til en billig penge. Men her jeg bor er det ikke så mange garnbutikker, savner litt å kunne kjøpe litt garn på salg av og til.

Jorunn's hobby sa...

Plastgarn...? Det så jeg ikke når jeg var der! Kunne vært kjekt å fått med seg noe av det og, men ellers hadde jeg kofferten full av garn...

Flittige hender sa...

Dette hørtes ut som en herlig lørdag. Flott garn nøster - lykker til med luene.

Synnøve Olava sa...

Koselig med litt shopping!
har spist noen ganger på Mamma Rosa jeg også..., sysn de har god italiensk mat!

Spennede å se luene du skal strikke... :O)

Ha en fin kveld!