søndag 27. september 2009

Rosa pelsdotteskjerf

I dag fant jeg fram et rosa pelsdotteskjerf som jeg strikket for noen uker siden i Lolligarn. Planen var egentlig å sende det avgårde til en av dugnadene på Trådsnella, men Karoline likte det kjempegodt! Siden garnfargen er utgått, beholdt vi det selvsagt i "heimen".

I går var jeg innom Europris for å kjøpe et par Lollinøster, som nå var kommet i nye farger. Karoline sukket henført over nøstet i blåturkislilla, så halve nøstet blir nok til et skjerf til henne. Tipper det blir et par skjerf ut av hvert nøste.

I går kveld hadde vi lørdagskos, og denne gangen var det bla gulrotkake og eplekake som sto på menyen. Nybakt og pyntet av Karoline. Hun har lagt ut oppskrift på gulrotkaken på bloggen sin Kreative Karoline, og den var helt nyyydelig, og anbefales!

Det er sååå deilig å tenke på at det i morgen ikke er starten på en travel uke, men starten på en daffete høstferieuke!

5 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Knalltøfft skjerf..., det var fine farger på det nye garnet også...., flotte bilder fra lørdagskosen... :O)

Ønsker deg en strålende uke...

Monicas sa...

stiiiilig...og med flotte farger..:) vakker jenta di...og igrunn litt lik mora..:)

Frida sa...

Så fint skjerf! Det llikte jeg godt, sjønner at Karoline likte det veldig godt;) Kjmpe fine garn også:) Kan tenke meg at det var deglig med litt lørdags kos ja;) Jeg synes også at det er sååå deglig med ferie og kunne slippe å stå opp så tidelig, men jeg gjør det litt av meg selv også da;) Ha en kjempe fin høstferie
Hilsen Fridajenta

Ann Tove sa...

Flott skjerf, dette garnet såg mjukt og godt ut.Kos dåke i ferien, her på vestlandet må vi nok vente ei veke til på høstferien. Men torsdag kveld reiser eg og yngstemann i huset til oslo for å besøke datter mi.
Håpar på nokre fine dagar i Hovedstaden,etter månader med regn her på vestlandet.

Jorunn's hobby sa...

Det skjerfet var helt lekkert!!
Kaka så god ut og...