fredag 4. september 2009

Snelledag i Vestfossen

I går var jeg borte hele dagen på reisefot. Jeg tilbragte en hel snelledag i Vestfossen, og hadde det kjempekoselig! Jorunn fra Jorunn's hobbysider hadde tatt turen fra Mallorca til Vestfossen som er hennes hjemplass, og da ble det trommet sammen til snelletreff.

Jeg traff Yvonne på Oslo S og da vi kom fram med bussen til Vestfossen satt Karin fra Strikkeglede og blogging og Anne og ventet på oss. Og snart var vi ni sneller samlet på Villars til koselig snelletreff, første post på dagens program. Etter å ha pratet, spist og kost oss dro vi for å få et lite kulturelt avbrekk.

Det var koselig å treffe Jorunn og datteren hennes Cristina, og hun syntes det var stas å treffe snellevenner når hun var hjemme.

Vi ruslet rundt i sansehagen, nøt høstens blomster, og selvsagt måtte vi ta et bilde av oss snellene!

Høsten har da også noen vakre blomster å by på, og noen regndråper gjør seg!

Vi tok en tur inn i glassblåseriet og så på utstillingen som egentlig ikke var offisielt åpnet enda. Etter denne pausen var det tid for middagsmat, så vi dro tilbake til Villars. Og dagen var ikke ferdig enda. For snart var lokalet fylt opp til strikkekafe, og noen sneller som hadde vært på jobb på dagen tok også turen da.

Kjempekoselig hadde vi det! Tror det var et tredvetalls strikkeglade damer samlet, og av dem var åtte nye sneller kommet til. I løpet av dagen var 17 sneller samlet. Noen av oss ses allerede neste lørdag til neste snelletreff på Fjellhamar. Det blir nok litt lenger tid til Jorunns neste snelletreff med oss, men det var utrolig koselig å treffe henne!

4 kommentarer:

Monicas sa...

ka koselig dette så ut..å så fine bilder du har tatt...ha en flott helg med deg og dine

Birgitta sa...

Vilken härlig dag du haft tillsammans med härliga människor. Och fina bilder du visar oss också.
Ha en mysig helg.
Kramisar Birgitta

Birgitta sa...

Vilken härlig dag du haft tillsammans med härliga människor. Och fina bilder du visar oss också.
Ha en mysig helg.
Kramisar Birgitta

Jorunn's hobby sa...

Hei Heidi, og takk for sist! Ja det var kjempehyggelig! Syntes det var så gøy å treffe dere alle sammen. Dette må jeg leve lenge på for det blir vel en stund til neste gang ja...