onsdag 2. september 2009

Inspirasjonskveld hos Kathrines Quilte Stue

I kveld har jeg vært med på politisk møte med tema Barn, Ungdom og Oppvekstvilkår i bydelen vår. Representerte som FAU-leder, og det gikk selvsagt i skole og bomiljø, utfordringer, problemstillinger og løsninger. Artig og inspirerende møte, men det var jammen gårsdagen også. Riktignok på en annen måte...

Kathrines Quilte Stue arrangerte inspirasjonskveld i Voksen kirke, og lokalet var helt fullt. Av quilteglade damer som var klar for høst og inneliv - og dermed mye sytid! Kvelden startet med en presentasjon av kursprogrammet, og alle kursmodellene ble vist fram. Litt av hvert å la seg friste av. Se og nyt!

I kveld fikk jeg med meg en solidarisk gave siden jeg var invitert gjest og innleder. I steden for noen blomster som visner ble det gitt et bidrag til bygging av en barneby i Angola. Det var en koselig ting å ta med seg hjem.

I går kveld fikk jeg med meg en ny bok med hjem. Den skal jeg skrive litt mer om i en senere blogg.

3 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg skulle gjerne ha vært i Voksen kirke idag jeg også, men det går dårlig når jeg er på jobb langt unna. Jeg har et forsøk for meg selv gående. Har strikket vridd, lagt opp på vanlig måte, og nå har jeg lagt opp etter forklaringen på YouTube. det er faktisk ganske fassinerende. Regner med å bli ferdig imorgen. Lurer virkelig på hvem som finner på dette?? Det jeg har lagt opp kommer på midten? av arbeidet. Snedig.... AnneK

Anita sa...

Sååå masse fint du har laget og blogget siden jeg var her sist, også så inspirerende det må ha vært i kirken! Hadde veldig lyst jeg også, men avstanden er nok litt for stor :p. KOs deg da!

Tani sa...

Å,så mye lekkert det var på bildene dine...Fikk lyst til å plukke frem symaskinen med en gang...Så flott med sånne kvelder..Ha en fin torsdag..