onsdag 8. april 2009

Vi koste oss i Strømstad

På tross av at været ikke var helt topp, koste vi oss i Strømstad! Etter handling hos Godisfabrikken og i klesbutikker, måtte vi selvsagt ha noe mat.


Egentlig var planen å spise reker på havna hos Gøstases, men den var stengt så tidlig i påsken. Så da ble det reker på konditori i steden for.

Vi ruslet rundt i havneområdet, og tok en del bilder og koste oss.Karoline har nettopp fått seg et reiseakvarellsett, så hun lot seg friste av den flotte utsikten.

Dermed satte hun seg til og malte sitt første akvarellmaleri. Jeg hjalp litt til, og Andreas holdt vannglasset. Dessverre begynte det å regne etter hvert, så regndråpene begynte å spise opp maleriet. Da måtte vi pakke sammen i full fart for å redde akvarellen.

Og etterhvert dro vi også fra Strømstad. Du kan se hvordan Karolines akvarell ble på bloggen hennes http://kreativekaroline.blogspot.com

Det er hyggelig hvis du kikker innom henne av og til, for hun er en kreativ jente!

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Der så det idyllisk ut, og en vellykket tur med litt hamstring. Skal titte innom din datter;) Kos dere videre!

hobbystua sa...

Ja til Sverige for å handle er jo lønsomt det nå.Er så heldig at vi bor i Sarpsborg så det blir ofte turer over grensen.Har faktisk vært der i dag.Du har tatt koselige bilder fra turen Deres.Skal se på bloggen til datteren nå.Ønsker Dere en fin påske,,og kos dere med påskegodtet:-))