onsdag 22. april 2009

Kjære Anita, Grethe, Karoline, Marit, Ulldott og Quiltefia!

En av oppgavene og gledene med å få en award er å sende den videre. Seks bloggere og blogger som betyr noe for meg - i alfabetisk rekkefølge - får awarden av meg:

Til Anita fra Hjerterommet fordi du var der og ønsket meg velkommen i bloggverdenen alt første dagen! Og siden har vært der, med koselige innlegg og spennende linker i bloggen din og stadige kommentarer til meg!

Til Grethe fra Flittige hender fordi jeg gleder meg til å følge bloggen din! Du har mange og varierte håndarbeidsinteresser, og vil være til stor inspirasjon!

Til Karoline fra Kreative Karoline fordi du er min stolthet og glede! Det er spennende å følge med på dine kreative arbeider og ideer, og koselig at du også har tatt skrittet ut i den store bloggverdenen!

Til Marit fra Bestemors blogg fordi det er noe eget med en bestemorblogg! Alltid aktiv og delende, og til stor inspirasjon!

Til Ulldott fra Kurver og kjærlighet og sånn fordi du er DU! Full av kreativitet og skaperglede, varme og kjærlighet!

Til Quiltefia fra Quiltefia fordi du viser vei ut i den store quiltebloggverdenen! Og er en koselig quilte- og strikkedame med spennende arbeider, som jeg også har hatt gleden av å møte utenfor den virituelle verden!

En tekst følger awarden:

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Gleder meg til å følge bloggene deres også framover! Klemmer fra Heidi :)

3 kommentarer:

Anita sa...

Tusen takk Heidi, dine ord varmer.. virkelig! Jeg har award fri blogg, men det betyr ikke at jeg er mindre glad for det!! Skal likevel skrive et innlegg om det når jeg kommer hjem, men NÅ må jeg hive på meg sko og jakke og løøøøpe for å rekke flybussen.. Paris next you know!!

Grethe sa...

Tusen - 1000 takk for en fin award og hyggelige ord.
Jeg synes også det er hyggelige å kikke innom bloggen din, lett tone og gode innlegg. Jeg skal sende awarden videre, det blir nok på søndag, gleder meg til det. Ha en fin dag :)

Marit sa...

Tusen takk til deg Heidi for fine ord.Prøver å være så aktiv som mulig.
Likevel rekker jeg ikke alt jeg har lyst til.
Skal sende awarden videre.
Må visst lære litt om dette og.
Mye nytt i denne bloggverdenen.
Ønsker deg en fin dag.