mandag 27. april 2009

Snelletreff på Mauds garn

På Trådsnella, håndarbeidsgruppa på Norge123, kaller vi oss sneller. Vi har snellevenner, sneller (dvs bytter), sender snellegaver, og treffes vi fysisk, kaller vi det snelletreff. Da blir det gjerne litt snellehandling samtidig!

På lørdag møtte jeg 11 andre sneller på Mauds garn på Skedsmokorset til et snelltreff. I fire timer pratet vi, utvekslet oppskrifter og viste modeller, gikk mellom hyllene, og snellehandlet. Utrolig nok hadde jeg kun med meg 5 nøster etter handelen i Norges største garnbutikk, men det går jo an å dra dit flere ganger...

Det er alltid spennende med snelletreff når vi får se ansiktene bak nickene og ikke minst profilbildene. For selv om flere av oss har bilder av oss selv etterhvert, er det ikke alltid de er av nyere dato... Jeg var så heldig å bli vist grunnleggende teknikk i hakking, og fikk også en liten aha-opplevelse i forhold til bestemorsruter. For på snelletreff må man benytte sjansen til å lære seg noe man ikke kan, hvis det er mulighet for det!

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Hørtes ut som et skikkelig trivelig treff! Tenker dere hadde mye å snakke om;) Og så flott å utveksle ideer på denne måten. Ha en flott dag videre!

Grethe sa...

Dette hørtes veldig hyggelig ut.
Det er kjekt å kunne møte andre, snakke om felles interesser og attpåtil lære noe nytt. Flott bruk av en lørdag, spør du meg.
Ha en flott uke :0)

Anita sa...

Så utrolig smart!

Jeg har akkurat lært meg å hekle bestemorruter og ble veldig nysgjerrig på hva du har lært som du ikke kan fra før... venter spent på om du vil dele haha opplevelsen med meg og andre amatører.

Heidi sa...

Aha-opplevelsen med bestemorruter besto at jeg tror jeg faktisk forsto hvordan de hekles. Jeg er nybegynner i hekling, og har problemer med å forstå skrevne oppskrifter. Det virker ofte vanskeligere enn det er :)

Karoline :) sa...

Det hørtes ut som et fint snelletreff!