mandag 20. april 2009

Kurv før toving

I kveld ble endelig den kontstrikkete kurven klar til toving. Fristen for alongen er forlenget til i dag, så før kl 24 bør jeg presentere et ferdig produkt...

Stor og slapp ble den lagt i maskinen, og det blir spennende i hvilken tilstand den kommer ut etter endt vask. Er den stabil nok til å bli en kurv som kan stå, eller må den ha en runde til? Dere får se i morgen...

Formen har ikke vært helt på topp i dag. Forkjølelsen har fått en bieffekt, veldig vond og hoven venstre side av halsen. I tillegg er venstre side av nakke, skulder og rygg stiv og vond, så hele venstresiden har vært litt ugrei et par dager.

I går ettermiddag var vi på en cachetur til Torhovparken med hele familien og søsteren min. Andreas hadde med gammelsykkelen på en siste tur, før ny sykkel er klar til onsdagen. Etterhvert ble ungene lei, og da fortsatte vi til Akerselva for et par cacher til og etterpå matkos på Sagene Lunsjbar. Tipper du lurer på hva caching er. En skattejakt med gps som hjelp, og det er ikke siste gang du støter på begrepet i bloggen min. Cachesesongen startet nemlig i går.

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Veska blir kjempefin, gleder meg til å se det tovede produktet. Huff, den forkjølelsen!! Jeg er bedre idag igjen, så får vi se..God bedring til deg!

Anita fra hjerterommet sa...

gleder meg til å se! Hvilken tmp tover du på??

Trulte sa...

Ser fin ut før toving da, men alltid spennende å se hvordan toving går. Men når man er så erfaren som du med toving så vil det som regel ikke bli de store overraskelsene tenker jeg. Gleder meg til å se resultatet.

Anonym sa...

Korga di ser ut til å bli flott! Cahcing har jeg hørt om, men kjenner ingen som driver med det - før nå... ;-)))
God bedring, Heidi!