onsdag 8. april 2009

Min svenskehandel

Det er alltid hyggelig med noe shopping når man er på et annet sted. Ikke før vi hadde parkert i Strømstad, fant jeg flere små klesbutikker som jeg dro familien inn i. Her er utbyttet:


I den første butikken vi var innom, falt jeg for et skjerf i vinduet. Det skal Karoline og jeg dele. I neste butikk var det to vakre kjoler utstilt som jeg syntes var spesielle.


Den første med heklet skjørt og løst blondeunderskjørt passet fint. Ikke den friskeste fargen, men jeg kommer til å lage noen smykker i sjøgrønt/turkis til som kommer til å sprite den opp.


Den andre tunikakjolen var jo helt gresk i stilen, akkurat det jeg pleier å falle for. Håndbrodert i turkis kan jeg nesten ikke motstå! Det løse blondeunderskjørtet til den andre kjolen kan jeg bruke til denne også, så den får passe lengde. Til begge kjolene kjøpte jeg matchende tights med en liten blondekant nederst langs knappelisten.

Godt jeg har bursdag på Langfredag så handelen kan rettferdiggjøres!

1 kommentar:

ulldottno sa...

Gratulerer med flotte plagg, og du trenger ikke rettferdiggjøre for du fortjente dem absolutt. Den første kjolen med heklet skjørt ser helt nydelig ut - og spesiell, særpreget, kjempesøt. Håper du får masse glede av den - i både små og store spesielle anledninger.