søndag 28. november 2010

Adventssøndag!

Ute snør det, adventsstjernen lyser i vinduet, og det første lyset er tent i adventskransen. Adventsløperen min ligger på bordet, og de første julekakene skal nytes! Det er adventssøndag, og vi kan begynne nedtellingen mot jul.

Vi har hatt en travel helg, og vært opptatt i hele dag med arrangering av julefest med folkedansen. Opprigging, selve festen som var kjempekoselig og ryddig tar en del timer, og det ble lite tid til pynting her hjemme i går også. Da er det kjekt å ha tradisjonell pynt som ligger på kjente plasser, så det går kjapt å pynte adventskransen.

Selve kransen ble kjøpt på Torget (Stortorget) i går, lys ble kjøpt på GlasMagasinet, og englene ble ferdigmontert og ble tovet i maskinen i går kveld.

Nå skal vi smake på kokosmakroner og serinakaker som alltid er første sorter her hjemme, siden vi baker det til julemessa en helg før advent. Synes ikke det er lenge siden jula i fjor, men gleder meg til advent, førjulskos og litt stress. Det er en fin tid vi har foran oss!

5 kommentarer:

Mayen sa...

Hei. Måtte ta en titt innom når jeg så profilen din, du gjør like mye allsidig som jeg, så deg må jeg putte i blogglista mi! Klem Mayen

Anita sa...

De englene dine ble skikkelig fine. Det ser ut som om de er tovet skikkelig bra!

Therese sa...

De englene er kjempefine!! Nydelige, jeg elsker jo engler.

Her går det også i kokosmakroner og serinakaker, men i går stekte vi kransekakestenger av ferdigkjøpt masse - fungerte ok.

Ha en fin uke!!

Hespe sa...

Hei, og takk for koselige ord hos meg!!!

Ja, så er adventstiden her, og spør du meg - den aller beste tiden på året :o) Føler jeg er godt i rute med juleforberedelsene, og ser frem til en førjulstid med masse hygge - akkurat slik denne tiden aller helst bør være...

Jeg er kjempeglad i engler, og de tovede englene dine ble skikkelig søte - elsker dem!

Ønsker deg en strålende flott uke - kos deg i adventsdagene!!!

Klem fra Hildegunn

Hanne sa...

For et koselig innlegg! Jeg har så utrooolig lyst på småkaker at nå bare MÅ jeg dra igang julebaksten snart!
Ha en fin, fin dag :)
Pludrehanneklem