lørdag 28. november 2009

Adventsløperen min

Det er adventshelg, og adventsløperen må finnes fram. Denne ble sydd for en del år siden, og jeg samlet lilla stoff i alle varianter og valører en god stund før jeg startet på den.

Fargene går fra rosalilla via blålilla til brunlilla, og dermed passer alle lys og servietter i adventsfarger til løperen. Under har jeg en lillafarget duk, og i morgen kommer en stor adventskrans av granbar og med pynt i gulltoner på plass over.

Mønsteret ble kjøpt på Lappemakeriet, og passer også til jul i andre farger.

Det er lørdagskveld, og innimellom tv-titting begynner vi på julebaksten så vi har noe til adventskosen i morgen. En del timer har vi travet rundt i Oslo sentrum, de siste kalendergavene er kjøpt inn, noen julegaver, og jeg var innom nye Husfliden (på GlasMagasinet) og kjøpte noe garn.

8 kommentarer:

Eivor sa...

Åhhh jeg falt fullstendig for adventsløperen din - den var rett og slett flott....

Kort og Søm sa...

Denne var veldig koslig!! :o)

Sidsel sa...

nydelig løper.... kjekt med slike ting du glerder deg til å ta fram, år etter år
God advents søndag

KariL sa...

Slik en vakker adventsløper. God i fargene og en varm og god farge i stjernene. I morgen skal jeg også finne frem mine. Det er godt å ta frem det kjente og kjære. trygghet i tradisjonene :)

Quiltefia sa...

Hei!! Veldig fin løper du har sydd!! Hyggelig å ta fram til advent!! AnneK:-)

Margrethe sa...

Flotte farger! Ingen tvil om advent hos dere. Jeg synest adventstiden er like koselig som selve Julen. Og hos oss er det lilla lys og servietter som dominerer. Og så englene. De blir satt fram til første søndag i advent. I alle farger og fasonger. Ha en deilig adventstid.

Jorunn's hobby sa...

En nydelig løper.

2ne sa...

Nydelig løper som er koselig og ta fram hver advent vil jeg tro :-) Ønsker deg en fin adventstid.