tirsdag 17. november 2009

Nydelige ting!

I dag har mye av dagen gått med til jobbing, og snart skal vi avgårde på klubbkveld. Første gang siden sykdom og vaksine, så lenge siden sist. Jeg skal rett på et kveldsmøte med jobben, så dette er en travel dag. En del snellevenner hadde snelletreff på en kafe på Oslo S i dag, men dessverre ble det ikke tid for meg å delta denne gangen. Det kommer sikkert nye sjanser.

Men til gjengjeld fant jeg en pakke i postkassa i dag også. Det var ikke hemmelig venn-gave, men en snellegave for arbeidet jeg gjør med hemmelig venn. Kjempeheldig er jeg!

Hun som har sendt meg pakken syr masse fint, vesker og annet, og det har hennes "signatur" disse vakre tingene også. En julete pose med en søt nissekylling utenpå, og inni der skjulte det seg en stor twistpose. Men det kan vel alltids hende at jeg bytter ut innholdet med garn og pinner en gang, for slike poser er greie å ha ved siden av seg i godstolen, til beskyttelse mot kattehår og nysgjerrige katteklør!
Den andre tingen var en glidelåspung med en riktig så yppig dame utenpå. Den tror jeg kanskje er meningen å ha briller i, men siden jeg stort sett bruker solbriller, puttet jeg heller noen heklenåler nedi. Jeg liker også godt korte strømpepinner fra Knit Pro, og de passer også fint i pungen. Den tredje tingen var en nøkkelring hvor et lilla blondehjerte har fått plass til pynt.

Så nydelige ting! Og jeg som ikke kan frihåndsquilte, må beundre det flotte quiltearbeidet på den lilla pungen. Jeg er vel heldig!

I kveld etter klubb og møte gleder jeg meg til å krype opp i stolen og strikke videre på pulsvantene. Det skal smake godt etter en travel dag og kveld!

2 kommentarer:

Marit sa...

Så flott gave du har fått.

Birgitta sa...

Skönt att du är frisk igen. Vilken fin gåva du fått.
Ha det gott.
Kram Birgitta