søndag 7. november 2010

Allehelgenssøndag

Som vanlig, har det vært en kald og flott allehelgenssøndag. Kan ikke huske sist det var regn og dårlig vær på denne søndagen, men hufsende kaldt er det gjerne å gå runden på gravlundene. I alle år har vi tatt turen med hele familien, men i år ble Pappa ikke med.

På Nordre Gravlund hvor mormoren og morfaren min ligger la vi blant annet ned et lite hjerte, riktig søtt. Og på Alfaset, hvor farmor og farfar har gravplass, var det alt noen som hadde tent lys og pyntet. Så la vi granbaret Svein har vært i skogen og plukket under, og selvsagt kransen, så ble det riktig så fint.

Det er vakkert med rimfrosten, og enda vakrere sikkert i kveld når det lyser overalt på gravlunden. Vi fikk se det i dagslys, siden Andreas og Svein skulle rekke VIF siste kamp på Ullevål nå i kveld.

1 kommentar:

Smykkas sa...

Jeg synes det er så flott med den tradisjonen med å pynte denne spesielle dagen, og dere har fått det virkelig vakkert på gravene.

Mine nærmeste er dessverre ikke gravlagt her, så derfor er det kirken som tar seg av stellet, så det blir både ordentlig og fint.

Klem