onsdag 31. mars 2010

Til fjells!

I dag er det sikkert mange som pakker bilen og drar til fjells. Det skal ikke vi, som jeg har fortalt før blir det hjemmepåske i Oslo. Planen var egentlig å ta en kosetur til Strømstad i dag, men det fristet lite å vandre rundt der i regnværet. Så dermed blir det heller påskeverksted for hele familien inne i godt og varmt hus.

Denne genseren er strikket for et par år siden da vi var på hyttetur med noen venner på fjellet. Vi var på vei til Engerdal, og jeg satt i bilen og gremmet meg over at jeg hadde glemt strikketøyet hjemme. Vi hadde en stopp på Elverum, og jeg sprintet over til stedets strikkebutikk, og rakk det akkurat før stengetid. Der så jeg heftet "Til fjells" med denne genseren utenpå. Nydelige farger var det også, så da tok jeg en kjapp beslutning.

Dermed var hytteoppholdet reddet. Etter en lang skitur fikk jeg nemlig vanvittige gnagsår, så dermed satt jeg igjen på hytta og strikket!

Genseren begynner å bli litt snau til Karoline, men kan fortsatt brukes. Bildet ble tatt for 11 dager siden, da det fortsatt lå litt snø i hagen. Nå regner det meste bort, og det er like greit. Drømmer om at snøfonnene blir såpass borte at krokus og andre løkblomster får mulighet for å vise seg fram.

6 kommentarer:

Ruths datter sa...

Så masse flott du lager. Mammelukkene er jo bare super og den genseren er flott.Ønsker deg gode dager i påsken.
Klem

Flittige hender sa...

Så nydelig genser. Ønsker deg og dine noen trivelige påskedager hjemme. Nå er det et år siden jeg oppdaget bloggen din og jeg takker for all inspirasjon, du har en flott blogg. Hei så lenge :0)

Kort og Søm sa...

Veldig fin genser! :o)
God påske!

Tani sa...

Ønsker deg en strålende by-påske! Vi skal også holde oss i lavlandet, og håper på solskinn og varme, så skjærgården kan brukes..God Påske!!

Marit sa...

Denne har jeg og strikket, men det var før jeg startet med å ta bilder av arbeidene mine.
Fortsatt god påske.

lil sa...

Vilken vacker tröja!