lørdag 20. mars 2010

Mamelukker

I dag har det gått litt i søte mamelukker! Først kom det pakke i postkassa med en supersøt minimamelukk i hvitt og turkis. Spesiallaget til meg fra en snellevenn. Den kan jeg enten bruke til nøkkelknippet mitt, eller henges opp til pynt. Mest trolig blir det en kombinasjon.

Men aller først kommer minimamelukken til å være i nærheten av hekletøyet mitt. For i dag har jeg begynt på min første mamelukk. Og foreløpig går det kjempebra, og dette er jo så gøy! Tror jeg lærer noe nå som jeg kan bruke i filethekling senere, som jeg har mange fine oppskrifter på. Men nå gleder jeg meg til fortsatt mamelukkhekling, og er glad jeg har minimamelukken innen rekkevidde når rysjekanten skal hekles. Ellers er Ellens oppskrift super med trinn-for-trinn bilder.

I morgen er det guttebursdag i klubblokalet for Andreas og vennene hans. Vi har vært avgårde og gjort i stand lokalet, og tar en tur bort senere i kveld. Og så blir det kakebaking utover kvelden. Og tenk, i dag kom gressplenen til syne i hagen! Nå går det virkelig fort mot vår!

2 kommentarer:

Tani sa...

Å, de ble kjempesøte!!!Jeg er imponert over alle som er så flinke til å hekle, hos meg går det heller trått med det...Kos deg med mamelukk-hekling, og ha en flott uke videre!

Smykkas sa...

Den der var virkelig søt.

Håper du legger ut bilder etter hvert som det går framover med mamelukkheklingen.

Hilsen Astrid