søndag 14. mars 2010

Avslappende søndag!

Det har vært en avslappende søndag så langt, og mer avslapning blir det utover kvelden.

Vi har vært heldige med fint vær i dag også, så snøsmeltingen har kommet litt lenger. Terrassen ble måkt før helga, og i dag ble terrassestolen gravd fram fra snøfonnen i hagen. Så da satte jeg meg ut med strikketøyet i sola.

Sola kom og gikk litt, og når sola forsvant gikk jeg inn. SÅ varmt er det ikke i skyggen i mars. Etterhvert havnet jeg mer inn i kroken inntil husveggen også, for rett som det var kom det litt snø rasende ned fra taket. Men fortsatt er det masse igjen, så da vet vi hva det er når det kommer tordnende lyder når større mengder dundrer utfor.

Som bildet viser, strikker jeg fortsatt på dominoteppet. Jeg har funnet fram mer garn, og så er planen å strikke litt småstrikk som calorimetry. Dermed kan jeg slå to fluer i et smekk. Noe å putte i boksen med ferdige arbeider, og litt mer i restegarnhaugen.

Så tror jeg starter på en calorimetry under "Himmelblå"! Ha en koselig søndagskveld!

3 kommentarer:

Smykkas sa...

Høres deilig ut med sol og strikketøy, men mars er ikke å spøke med.

Her har vi hatt snø og sludd idag, og dessuten masse vind. Solgløttene var så kjappe at jeg rakk ikke en gang å åpne altandøren, før snø "uværet" var der på nytt.

Kos deg med Himmelblå.

Hilsen Astrid

Elins Strikkeri sa...

Åååå kor deilig det såg ut å sitte ute i sola å strikke!! Gleder meg til veret tillater det her hos meg!! Ha ein fin dag:))

Jorunn's hobby sa...

Så koselig det ser ut... med kaffekopp og strikketøy!