lørdag 30. januar 2010

Småstrikk

Det er lørdagskveld, og tv-titting og strikketøy venter. Driver med litt småstrikk for tiden. Bruker Safirgarn som opprinnelig ble handlet til en along, som likevel ikke ble noe av. Lager diverse ting som skal havne i en boks med tanke på dugnader som gjerne dukker opp om høsten.

Et par stripete barnevotter som jeg har tovet havner kanskje hos et indianer- eller barnehjemsbarn. De påbegynte pulsvantene tipper jeg en ung kvinne med et vanskelig uteliv etterhvert får. Greit å strikke slike dugnadsting utover året, så er det klart.

Disse pulsvantene strikkes i ribb som forskyves, a la spiralsokker. Satt med hodelykt og myste mot strikketøyet i går kveld, da strømmen plutselig forsvant. 10 timer var vi strømløse, og det er lenge!

Ha en fin lørdagskveld!

3 kommentarer:

Ann Tove sa...

Hei. Kjekt med småstrikk på lur. Alltids nokon som treng noko varmande.
God lørdagskveld til deg.

reSIRIkulert sa...

Koseleg med småstrikk, og sjølv om me må ty til hjelpemidlar medan me er straumlause, så kan me kosa oss uansett. Men 10 timar utan staum er lengje, det veit eg ;)
Siri

agge sa...

Va duktig du är.Jag översatte :-))
ditt recept på DEILIGE SKINKESNURRER . . Perfekt , dom skall jag göra till helgen då vi åker till fjällen en vecka!! Titta in hos mig , kanske jag har nåt recept som du vill ha... Agneta