fredag 22. januar 2010

Snellegaver og snellehjelp

Det er fredag og helg igjen. Uka har igjen gått raskt, synes jeg gjentar det ganske ofte... På Trådsnella avsluttes en ny hemmelig venn-runde i disse dager, og i går viste jeg fram pakken min. I går kom det ny pakke i posten, jeg åpnet og ble litt forvirret.

Innholdet viste tre nøster rødt sokkegarn fra pt og et nydelig Palettgarn i akkurat mine farger. I posten var det også kort pluss noe godterier. Siden jeg administrer hemmelig venn har jeg gitt beskjed om at de kan bruke min adresse som avsender. Det jeg tenkte var at noen ved en feiltakelse hadde skrevet mitt navn og adressen min utenpå konvolutten. Og så håpet jeg på at jeg ut fra kortet skulle finne ut hvem jeg skulle sende videre til. Men jammen var det hilsen til meg på kortet, og jeg ble overrasket og glad!

Noen dager før fikk jeg pakke med tre nydelige røde heklete brikker og et hjemmelaget kort. Også en snellegave ifm hemmelig venn. Ble jo veldig glad!

Ikke bare får jeg snellegaver i posten, det er også snellehjelp å få. I forrige uke var det noe garn jeg skulle ha fatt i, og det tok ikke lang tid før en hjelpsom snelle tilbød seg å handle og sende til meg. Utrolig hvor snille og hjelpsomme folk er!

2 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Kor heldig du er! Mest ingenting er som å få overraskelser i posten...
Ynskjer deg ein fin fredag!
Siri

Ruths datter sa...

Så artig da.Gaver er topp.Har ikke hørt om snellegaver før.
Klem