lørdag 2. januar 2010

Bytur med kinobesøk

I dag har det vært bytur på oss. Vi har vært og sett filmen "Julenatt i Blåfjell", en riktig koselig film. Blånisse- og rødnisseseriene som har gått på NRK har vi sett mange ganger, og det er hygge med kvalitet som hele familen setter pris på. Det var artig å høre hvordan de minste barna i salen lot seg rive med av handlingen. Her var det både latter, skrik, gråt og tydelige tegn på at dette var både spennende, skummelt og trist.

Det var kaldt i byen, og ved kinoen satt en av de faste tiggerne under et ullpledd. Vi fikk gitt ham både penger, en stor kaffekopp, bolle og sjokolade - så han hadde noe å varme seg på. Det er ille og tragisk at det sitter folk ute rett på bakken nå i sprengkulda. Og i nærheten av fjorden der hvor kinoen er var det ekstra kaldt.

Etterpå var vi på Karl Johan hvor jeg var en snartur innom Panduro. Etterpå var vi lenge på Bik Bok hvor Karoline fikk handlet for julegavepengene sine. Andreas var med Svein og handlet et nytt spill, og det var visst lenge å vente for ham på kleshandelen. Nå er vi alle "i hus", og en lørdagskveld venter. Hverdagen er bare et drøyt døgn unna.

2 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Det er koselig å kunne gå på kino sammen med familien. Vi har ikke sett filmen ennå - den var utsolgt sist vi skulle. Så nå tror jeg vi venter til den kommer på dvd....

Så trist at det er noen som må tigge. Det må være forferdelig kaldt å sitte ute nå. Det er da man skjønner hvor godt man egentlig har det.

Ha en riktig fin kveld!

Klem

Ruths datter sa...

Dette hørtes koselig ut.god start på det nye året for hele familien.
Klem