fredag 15. januar 2010

Helg og penger spart!

Uka har flydd raskt avgårde, og det er alt helg. Nå sitter vi og koser oss med tv, spill og strikketøy. Andreas har vært på bursdagsselskap tidligere på kvelden, og da laget jeg et nytt ManU-kort.

Selve gaven var denne gangen ikke penger, men jeg fant fram et heklet pannebånd. Kameraten bruker mye det, og er i tillegg Stabæk-fan, derfor passet fargene fint. Med et par pakker fotballkort i tillegg, ble det en fin gave. Som kom på ca 50-lappen. Det er penger spart på å gjøre ting selv, så lenge man heller spanderer litt håndarbeidstid!

6 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Du gjør det utrolig personlig da, når du både lager kort og gaven.... De fleste tar den letteste veien og gir penger. Barn i den alderen du har, gjør jo ikke annet enn å gå i fødselsdagselskaper... Ha en fin kveld!AnneK:-)

Barbros lille atelier sa...

For en super gave! Virkelig personlig og koselig:-)

Ha en god helg!

Klem

Tovepia sa...

Superflott gave! Ingenting er som å gi noe man har laget selv og samtidig vet at mottaker vil sette pris på. Disse barnebursdagene har jeg inntrykk av innimellom har tatt helt av, så slipper man å legge ut mange penger samtidig, så er det toppers.
Ha ei flott helg og klem fra meg;)

Ruths datter sa...

Super gave.Det er jo så kjekt når noen gjør noe annet enn å ta fram penger. kjempebra.

Elins Strikkeri sa...

supert pannebånd, må vere ein super bursdagsgave!! God helg:))

Flittige hender sa...

Kjempe fin gave...