tirsdag 26. januar 2010

Håndarbeidsdamer for Haiti

Jeg har i dag via Norges Røde Kors startet innsamlingen HÅNDARBEIDSDAMER FOR HAITI.

Kom over denne nye varianten med virituell bøsseinnsamling i regi av Norges Røde Kors! Og likte ideen! Som dere kanskje vet, administrer jeg hemmelig venn på Trådsnella, og i løpet av en måned sendes det mange gaver + porto, tilsvarende en verdi på ca 10.000 kr.

En deltaker sendte meg en melding og mente at vi kanskje burde droppe denne månedens runde, og heller gi støtte til Haiti. Garn har vi vel alle nok av, sa hun, og jeg var jo igrunnen enig. Men synes også at folk må få velge selv.

Målet for innsamlingen i løpet av en måned er å få inn 10.000 kr, tilsvarende en hemmelig venn-runde. Tanken er at vi håndarbeidsglade kjøper garn og annet hobbyutstyr stadig vekk. Kanskje kan vi avstå fra noe, eller gi et beløp tilsvarende (eller nesten tilsvarende) innkjøpet?

Håndarbeidsglade er allerede aktive på dugnader. Det strikkes og hekles ofte til trengende. I en måned kan vi forsøke å avstå fra noe garnkjøp eller annen hobbyhandling, og heller støtte Haiti. Eller kanskje gi like mye til Haiti som vi kjøper garn?

Jeg oppfordrer alle håndarbeidsglade damer til å gi sin støtte!

Beløp kan man velge selv, og det er mulighet for å skrive navn (eller velge det bort), og en melding om hva pengene "erstatter". Eksempelvis "avstår fra garnhandling" eller noe annet. Pengene går inn på en konto som Norges Røde Kors har felles for alle disse private nett-innsamlingene, og alt går til Haiti. Det er dansk Røde Kors som står for det tekniske opplegget.

PS. Håper alt går bra for dere som sitter inne mens Ask raser utenfor!

Ingen kommentarer: