fredag 22. januar 2010

Rosa på ball

I kveld er Karoline på ball. Hun har gledet seg lenge, og har pyntet seg i hvit blondekjole som topp inni et sort skjørt med paljetter. Blondestrømper og høyhelte sko med lekre smykker. Hun har blogget om det før hun dro. I kveld er hun fotograf på 10. trinn sitt ball, på "jobb" med andre ord, hvor hun og noen andre 9. trinnselever har oppgaver. Karoline og ei jente til er fotografer med stort ansvar. Alle skal foreviges i sin fineste ballstas.

Neste år skal hun på ball igjen, denne gangen med ballkjole. Og for to år siden var hun Rosa på ball, en søt 12-åring på terskelen til ungdomslivet på sitt aller første ball.


I januar det året ble det mye sømarbeide på meg, og vi hadde designet kjolen sammen. Kappe på kappe med tynt sart stoff, tykk silke i livet som satt som støpt, luftige ermer og swarowskikrystaller som pynt sydd på kjolen. Tilsvarende smykker ble laget, og jeg ble ferdig bare timer før limousinen kom for å hente venninnene.

Fine minner, og jeg var så heldig å være tilstede på ballet som musikkansvarlig etter å ha lært hele trinnet å danse swing, vals, samba og rolig dans. Kjolen ble brukt bare den ene gangen, men det er jo ofte slik med en ballkjole. Rosa på ball eller Askepott bruker kjolen sin gjerne bare én gang...

3 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Det er mye som har forandret seg siden vi var på ball, det er ihvertfall helt sikkert:-)

Nydelig rosa prinsessekjole du laget til forrige ball! Ikke farlig å gå på ball når man har en mamma som tryller fram de lekreste kreasjoner. Kjempeskjønn jente du har! Tror hun ligner på sin mor...

Klem

Tovepia sa...

De vokser til og søte prinsesser blir nydelige små damer;)
Var inne og så på den flotte jenta;)
ha en god fredagskveld og klem fra meg;)

Ruths datter sa...

Dette ser jo flott ut.Ikke alle kan kreere sånne fine kjoler.Super.
Klem