fredag 5. februar 2010

Fredagskveld!

Fredagskvelden er godt i gang, og 3/4 av familien er hjemme. Karoline er på bursdagsparty, og dermed lagde Andreas tacoen. Her ses han i bakgrunnen i tv-positur, nå er det Fifa som spilles med Svein.

Ellers kunne Andreas fortelle at han hadde begynt å sy på skolen. De skal nemlig sy seg forkle. Så nå vil han gjerne sy på symaskinen min også. Kanskje bør jeg finne fram den gamle maskinen...

Det har vært ekstremt stille på bloggfronten fra meg. Litt stille er det på håndarbeidsfronten også. OL-genseren har nå et presserende behov for å bli ferdigstilt, etter å ha ligget to uker ferdigstrikket. Håper jeg rekker det i løpet av helga, i alle fall sying og klipping!

I morgen skal Karoline på volleyballturnering, og søndag er det vinterdag med Andreas sin klasse. Så helga kommer garantert til å gå unna som en røyk!

4 kommentarer:

Birgitta sa...

Ser att du har ganska bra fart på stickorna. Snygga sockor du stickat till dej.
Önskar dej en skön fredagskväll och helg.
Kram Birgitta

Barbros lille atelier sa...

Taco hører helgen til:-)

Ønsker deg en riktig god helg!

Klem

Margrethe sa...

Ja hvordan skal man få tid til familiekos, matlaging, strikking og diverse, og samtidig rekke å blogge litt? Tror vi alle har tider da vi enten går lei, eller ikke rekker på alt. Men så kommer vi igjen for fullt. Ha en deilig helg uansett.

Tani sa...

Høres ut som en aktiv helg du har forran deg...Gleder meg til å se strikkeprosjektet ferdig...God helg!!