søndag 14. februar 2010

Supersøndag!

I dag har vi en veldig spesiell søndag, riktig en supersøndag - et Kinderegg. Morsdag, Valentinerdag og Fastelavnssøndag. Kan det bli stort bedre? Jeg fikk frokost på senga i dag servert av Andreas som kom med brødskiver og te i tillegg til kjeks og sjokoladebiter formet som et smileansikt!

Deretter kom morsdagsgavene. Badeskum, som alltid står øverst på ønskelisten. Nydelige badeprodukter i rødt innkjøpt av Karoline på bytur i går, sammen med rød kjole-pins. Nydelige Tildabokser som jeg kanskje skal putte lekre quiltestoffer i. Og til slutt to flotte hobbybøker - 100 blomster i strikking og hekling og Julegleder (som passer hele året).

Karoline og Andreas har fått Valentinerkort og gaver, som de gjør hvert år. Her i huset har vi feiret Valentinerdagen hvert år siden tradisjonen kom til landet. Det har nok en sammenheng med at Svein og jeg syntes det var litt artig at Valentinerdagen var 14. februar - samme dag som vi traff hverandre og hvor det var "blink" umiddelbart.

Nå står bolledeigen klar til utbaking, så det blir helt ferske boller med krem etterpå når familien kommer. Fastelavnsris fra Sanitetsdamene fikk vi ikke tak i dette året, så noen fjær må festes på kvister Svein har plukket. Ha en kjempekoselig kveld, må innrømme at det er fastelavn som gjør dette til en skikkelig fest. Jeg elsker boller med krem som vi med god samvittighet spiser en gang i året!

4 kommentarer:

Ruths datter sa...

Koselig dag her hos oss også.Vi er heldige mødre som har noen som husker oss.
Klem

Jorunn's hobby sa...

Så koselig da! Her faller morsdagen på en helt annen dato...
Rart det der. Her er det "bare" Valentinsdagen i dag... Men vi har hatt både kort og kake til alle sammen her, og Cristina har fått en liten kosebamse med et hjerte i hendene.

Turid sa...

Hei, for en koselig og skikkelig feiring dere har av alle begivenhetene i dag. Så pene og omtenksomme ting du har fått. Superdag :-)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Heidi!
Takk for hilsen hos meg, ja, jeg forstår at 14. februar er en viktig dag for dere også! Rart med dagen da man traff hverandre - den blir stående, selv om man får en bryllupsdag også! Du fikk så mye fint da, og det er så herlig med morsdagsgaver!

Klem Cathrine :-)