lørdag 27. februar 2010

OL-lørdag!

Ja, dette blir en skikkelig OL-lørdag! Jentenes 3-mil blir spennende. Ikke så viktig om det blir medalje eller ikke, men gøy å se de flinke jentene blir det! Og ikke minst blir det OL-natt. Skal sitte og følge med på curlingfinalen. Kjempespennende! Rart hvordan vi blir curlingfans hvert 4. år. Men så er de også utrolig flinke, og ikke minst fargerike i kult-buksene sine!

Vi spiser deilig salat, og etterhvert skal jeg ta fram strikketøyet. Sitter og strikker ensfargete votter. Litt kjedelig, men da blir rødt restegarn etter OL-strikkingen brukt opp.

Ellers har det snødd en del her, og snøfonnene ligger rekordhøye, så vi nesten ikke vet hvor vi skal få plassert all snøen. Men dette er helt ubetydelige problemer når det er ny jordskjelvkatastrofe i verden. Og hvor vi kan holde pusten for hvordan tsunamien kommer til å ramme i Stillehavet.

Vi har det trygt og godt her vi sitter i våre gode og varme stuer med strikketøy, OL-sendinger, alt vi trenger av mat, og attpåtil med våre kjære rundt oss. Ha en fin lørdagskveld!

2 kommentarer:

Smykkas sa...

Ja, det blir en spennende OL-kveld, og det samme blir det i morgen.

Høres ut som du er fornøyd med dagen, og det er godt.

Det gjelder å sette pris på alle småting vi kan finne å glede oss over.

Håper det blir en eller annen medalje i kveld.

Turid sa...

Ønsker deg og dine en riktig god OL-natt. Sprekt gjort å sitte oppe å se på curling, har selv lyst til det, vi får se. Uansett vi er heldige som kan sitte innendørs og ha det godt. Masse hilsen Turid