mandag 22. februar 2010

Vinterferie = sykdom

Det er første dag i vinterferien hvis vi ser bort fra helga. Dansende snøfnugg i den kalde lufta tidligere i dag burde kunne gitt mulighet for litt uteliv. Men dessverre har sykdommen kommet på visitt. Karoline har vært syk en drøy uke, og nå har det blusset opp. Slapp har hun ligget med feber, så håper inderlig at det snart blir bedring for henne! Alltid trist når ungene ikke får gledet seg over feriedagene. Andreas har underholdt seg selv med tv-titting og diverse spill, og er heldigvis enn så lenge i god form.

Jeg fikk for noen dager siden masse spennende garn sendt fra Jorunn på Mallorca. Jeg var spesielt interessert i det litt stive Anchor Style Miro som egner seg bla til å hekle kurver av. De andre garnsortene er i akryl, noe jeg vanligvis ikke bruker. Men så tenkte jeg at dette kunne brukes til pannebånd til barn. Ikke alle tåler ullgarn som kan klø.

Garnet får foreløpig ligge på vent. Jeg er i ferd med å feste tråder og sy på et pannebånd og en lue. Planen var at dette skulle være klart i helga, men det rakk jeg ikke. Så blir det å finne fram et annet håndarbeide etterpå.

2 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Kjedelig med sykdom, spesielt når det er ferie. Får håpe formen snart er stigende.

Masse fint garn du har fått fatt i. Blir nok ikke arbeidsledig du med det første:-)

Klem

Seascape sa...

Spennende med den stive tråden som er fin å hekle kurger i. Jeg gleder meg til å se hva du lager av garn nøstene.

God bedring til din datter, håper hun snart er frisk igjen og kan nyte vinterferien.

Klem