torsdag 25. februar 2010

Rukket mye i dag!

Etter noen dager med lav aktivitet, har formen til familien vår blitt bedre. Men så nærmer jo vinterferien seg også slutten...

Karoline har vært på skitur med venninner, mens Andreas og jeg har vært og sett "Olsenbanden jr og Mestertyvens skatt" på Colosseum. Etter kinobesøk hentet Svein oss, og vi dro opp til Pappa på besøk. Han er på avlastningsopphold en drøy uke, og var i fin form og blid og fornøyd, så det virker som oppholdet gjør ham godt. (Jeg har tidligere såvidt fortalt at Pappa har alzheimer, og det er naturlig nok slitsomt for Mamma som har hovedansvaret.)

Etter at vi kom hjem har vi kost oss med taco og selvsagt gull på jentestafetten. Så bråbestemte vi oss for å dra på IKEA en tur. Og er nå tilbake med et flott sminkebord med speil til Karoline. Et sånt jeg igrunnen alltid har drømt om, men aldri har hatt plass til på soverommet. Men nå er Karoline så heldig å få et på rommet sitt.

2 kommentarer:

Britaiskogen sa...

Stakk bare innom for å ønske god helg før jeg iler på jobb.. Lykke til med stafetten i kveld..ser du er OL interessert;-)

Smykkas sa...

Dette med alzheimer er ikke lett. Enkelte ganger kan man rett og slett glemme hvor stor belastning det er for de nærmeste pårørende. Godt at han kan få være på avlastning en stund.

Jeg har sett det sminkebordet fra IKEA, og det er virkelig kjempestilig. Har ikke plass, jeg heller, og godt er det. Dermed er de pengene spart.

Stafetten har jeg skrevet litt om på bloggen min.

Astrid