torsdag 18. februar 2010

Hemmelig venn-gaver

I dag avsluttes en hemmelig venn-runde og starter en ny. Denne måneden var litt spesiell siden det var mulig å ønske seg en alternativ gave til "Håndarbeidsdamer for Haiti", i form av støtte til Norges Røde Kors.

Min hemmelige venn hadde ønsket seg penger, og jeg fikk sendt avgårde et kort i dag med en maskemarkør festet på, og noen til i en pose ekstra.

Jeg hadde også ønsket meg støtte til Haiti som hv-gave i februar, og stor var derfor min overraskelse da jeg likevel fikk pakke i posten. Hadde satt pris på et kort, og det fikk jeg jo. Men i tillegg var det med fire nøster med nydelig og vårlig Østlandsgarn. Ble helt overveldet!

Nå er mars-runden i gang, best å få påmeldingen i gang før vinterferieuka. Jeg må nemlig avslutte tidligere denne gangen, for i starten av mars har jeg masse som må gjøres med jobben som jeg vet kommer til å ta mye tid. Og alt må være klart før Landssnelletreffet i Oslo 6. mars.

Det lukter deilige kanelboller her nå. Vi skal feire det 100. norske OL-gullet med oppvarmet fra frysedisken. Like rørende er det hver gang å se gleden til de som vinner. Nesten bra at gullmedaljene ikke "hagler" inn, så kan vi heller glede oss skikkelig over det som kommer.

2 kommentarer:

Smykkas sa...

Så mange fargerike og flotte ting du lager.

Jeg har ikke vært innom bloggen din før, men har lagt deg til listen min.

Håper på en besøk og kommentar fra deg.

Astrid

Anita fra hjerterommet sa...

Takk Heidi for fine ord om tunikaen:) Det varmer1 :) Ha en fin dag og helg.