tirsdag 23. februar 2010

OL-luer og OL-pannebånd

I dag har jeg fått tatt bilder av Andreas med hans nye hodeplagg. To OL-luer og et OL-pannebånd har han fått, så nå er han fullt utstyrt!

Den mønsterstrikkete lua skal kanskje få på seg en merkelapp etterhvert. Og den ribbestrikkete lua har jeg vist fram før.

Jeg strikket den noen cm lengre for å få en zaggeeffekt, og var usikker på hvordan den ble. Andreas bedyret at han likte den, hadde den på seg på skolen, og så så jeg den ikke mer. For noen dager siden fortalte han at de på skolen hadde "ledd av lua", og det ville han ikke si til meg. I hans alder har de visst ikke helt vent seg til luer som henger eller står opp, der skal det være en "vanlig" luefasong... Så jeg gjorde kort prosess, klippet av tuppet, masket opp og felte av på nytt. Og da tør Andreas bruke lua igjen.

I dag har den mønsterstrikkete lua fått luftet seg i skiløypene da Andreas var på skitur med Svein. Karoline har holdt seg inne, men er heldigvis bedre og feberfri.

6 kommentarer:

Smykkas sa...

Det var da fantastisk gjort av gutten at han ikke ville fortelle deg om lua.

Men når den flinke mammaen får høre historien, så fikser hun elegant den saken.

Her er det luer og pannebånd som det svinger av.

Klem

Ellen sa...

Så trist for Andreas å oppleve dette, men nå smiler han i ny, passe stor lue.

Anita fra hjerterommet sa...

Fine luer:)

Sidsel sa...

Du lager utrolig mye fint - fine luer og pannebånd også. Blir SÅ inspirert av bloggen din - så jeg har kasta meg på OL-lue bølgen jeg og. Har ikke fått blogga dem enda ...
Ser ut som du driver med litt av hvert. Jeg har 12 bøker om alt fra quilting til strikking - vet du om noen som vil ha slikt? Jeg har knapt åpnet dem ....

Flittige hender sa...

Kjempe fine luer. Så flink du er :0)

Monai sa...

Så fine luer du har laget.