onsdag 17. februar 2010

Chili con carne-sett

I dag har jeg fått festet de siste trådene og fotografert dette settet. Kaller det Chili con carne-sett fordi fargene i garnet er litt spesielle. Det er Svein som mente at det minte ham om Chili con carne-gryteretten.

Har strikket pulsvanter og pannebånd i spiralstrikk. Ikke så lett å se mønsteret på bildene, men det ga en fin effekt. Antallet masker har mye å si for hvordan mønsteret i garnet slår ut. Må si at pannebåndet slo heldigst ut. Settet havner i boksen til dugnadsting som etterhvert skal sendes til høsten. Tipper dette blir et sett til en rusmisbruker en gang.

Vanligvis reagerer jeg aldri på ullgarn, men da jeg prøvde pulsvantene merket jeg at jeg begynte å klø litt. Har tidligere tovet lett et par votter i Safirgarnet, og da virket det som om det ble mykere. Men tar ikke sjansen på at dette settet blir for lite.

I går var vi og bowlet med klubben, og mens vi var der ble Andreas dårlig med oppkast. Heldigvis har det ikke blitt noe mer ut av det, og foreløpig er ingen av oss andre smittet. Krysser fingrene for at vi slipper unna.

6 kommentarer:

Ruths datter sa...

Stilig sett til stilig dame.Lekkert garn du har brukt.
Klem

Birgitta sa...

Vad duktig du är med stickorna och snabbt går det också. Många fina ting du tillverkat.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Barbros lille atelier sa...

Kjempefint sett du har strikket! Utrolig fint garn. Du er en racer med strikkepinnene!

Klem

Ellen sa...

Så fint det ble, særlig pannebåndet. Alltid spennende med flammegarn å se hvordan sjatteringene danner mønster.

Kjedelig med oppkast. Håper dere alle er friske fremdeles.

Tani sa...

Det ble jo et kjempefint sett!!Du er så utrolog rask med pinnene,også må jeg si at jeg er veldig imponert over alt du strikker for å gi bort til div formål!!Tar av meg hatten for det.Håper det ikke ble mere ut av omgangssyken,og at dere holder dere friske og raske...God uke videre!!

Synnøve Olava sa...

Fint sent i flotte farger... :O)