fredag 12. februar 2010

Klar for OL!

Her er Andreas klar for OL! Han er en sportsglad gutt, ja det nærmer seg vel sportsidiot... Så her kommer det nok til å bli mange timer foran tv-skjermen hvor han følger OL-heltene. Han er fullstendig oppdatert på alle navn og de fleste grener, så dette blir nok to flotte uker.

Jeg tok et bilde i natt av den ferdige genseren, men slik ble den altså på Andreas. Satt som et skudd, og med vilje skal den passe nå, og ikke om to år. Det kommer jo flere mesterskap, og flere gensere etterhvert. Genseren ble akkurat som jeg hadde tenkt meg, og detaljen i sidene med ribbestrikk gjør den ektra fin i passformen.

Framover blir det småstrikking på meg foran tv-skjermen. For jeg er sportsglad jeg også når det er mesterskapstid. Har startet på en ribbestrikket OL-lue til Andreas, og antakeligvis blir det mer til ham i løpet av OL-tiden.

7 kommentarer:

Ruths datter sa...

genseren ble virkelig fin på gutten din. jeg har fulgt genserens vei til å bli et flott plagg nå så det var artig å se kor fin den ble.
God helg til deg og dere andre sportsidioter i familien Hi hi

Ellen sa...

Så fin han ble i genseren! Ja, dette blir spennende. Hvor mange medaljer blir det denne gange. Litt flere enn sist, får vi håpe :)

Groskro sa...

Veldig fin den genseren ble!! Her er det også strikking og OL-kvelder fremover!! :-)

Anonym sa...

Du kjenner ikke meg, for jeg har ikke egen blogg. Men barnebarnet mitt, Frida i "Fridas lille verden" har vist meg bloggen din, så jeg gleder meg over å titte inn til deg engang iblant. Nå fikk jeg så lyst til å uttrykke min beundring fordi du er så dyktig og inspirerende med håndarbeid!
Heldig er sønnen din som har en så snill og flink mamma. Den genseren ble kjempefin og til og med ferdig til rett tid!

Hilsen bestemoren til Frida:-)

Barbros lille atelier sa...

Veldig bra timet det der, Heidi! Og genseren ble kjempefin!

Ønsker deg en riktig god helg!!

Klem

Tani sa...

Så fin genseren ble!!Og han kledde den kjempegodt!Nå kan OL begynne vettu..Kos deg med håndarbeide og tv`n!God helg!

Jorunn's hobby sa...

Så flott genseren ble!