onsdag 12. august 2009

Tordenvær igjen

Atter en gang mørkner himmelen, det lyner og buldrer. Riktignok ikke rett ved oss, men det kan jo komme. Synes det har vært veldig mye tordenvær i det siste, dette er tredje dagen på rad det kommer på ettermiddag, kveld eller nattertid.

For to dager siden var vi på vei ut til en kveldstur da tordenværet startet, og i går kom det noen lyn og smell litt tidligere. Og jammen slapp vi ikke unna i dag heller.

Jeg misliker sterkt tordenvær, og må innrømme at jeg helst drar ut tv-kontakten når det buldrer. Nå går landskampen i fotball, så da får jeg kanskje være overbærende... Men jeg drar ut strømkontakten til pcen i allefall.

Bildet er fra lørdagens tur til Hadeland. Selvsagt tordnet det i løpet av den dagen også!

5 kommentarer:

Monicas sa...

liker heller ikke torden...sukk...ha en flott kveld lell:)

Fin i Formen - Margrethe sa...

Tordenvær er både litt koselig og veldig skummelt... Liker ikke når det braker og lyner som værst!!
Så fin header du har laget. Koselig bilde :)
Ha en fin kveld!

Quiltefia sa...

Jeg synes det er utrolig fasinerende med tordenvær, men jeg er selvfølgelig litt engstlig for at det skal slå ned der hvor jeg er, men hvor sansynlig er det?? Men det er jo værst for deg at du blir redd!

Anita sa...

Glade det ikke er her jeg! Liker ikke torden altså :p. Sååå masse fint du har laget i sommer da, blitt kun en klut og noen tøffel par på meg, men kjekt når salget tar seg opp :0). Kos dere da! Klemmer fra Anita!

Jorunn's hobby sa...

Jeg liker heller ikke tordenvær, men nå lengter jeg faktisk etter litt regn. Er litt lei "tropevarmen" nå, men slik blir det alltid...
Gleder meg til høst og vinter igjen jeg!