torsdag 20. august 2009

Hemmelig venn-gave

I dag kom hemmelig venn-gaven for august på Trådsnella. Nydelig bomullsgarn i turkisblå og hvitt. Masse småpynt, enten til scrapping eller noe sydd, heklet eller strikket. Noen av dem er små englevinger, men det synes ikke så godt på bildet. Den lille turkise saken som så vidt skimtes er en maskemarkører, eller omgangsteller. Det har jeg aldri hatt før!

Jeg fikk en oppskrift på noen fine og sommerlige grytekluter. Men aller best likte jeg oppskriftsheftet fra Coats. Masse nydelige oppskrifter i både strikking og hekling og med innslag av broderi.

Det har vært flott vær i dag, men det gikk jeg glipp av. For da var jeg på en langvarig handletur på Panduro, og på hjemveien satt jeg i verste Oslorushen. En liten kosestund ble det i hagen rundt middagstider, og ettermiddagen har jeg tilbragt på sidelinjen på høstens første fotballkamp. I natt er medaljens bakside vissnok ventet. Det er spådd et forrykende uvær med kraftig torden. Så før vi legger oss skal alle støpsler trekkes ut.

4 kommentarer:

Monicas sa...

så flott garn du har fått...ja. jeg hørte at dere der sør skulle få noe dårlig vær..her er det 16 varmegrader og en liten vind...ha en flott aften lell

Quiltefia sa...

Morsomt med gave i posten!!!

Tani sa...

Så fin gave du fikk, da.Blir artig å se hva du tryller frem av dette!Alltid gøy med garn i posten..Ha en flott helg!

Jorunn's hobby sa...

Jeg glemte hemmelig venn denne gangen... Få vente til oktober tror jeg. Er jo bortreist i månedskiftet også...