lørdag 1. august 2009

Fantastisk U2-konsert!

For et døgn siden entret vi Ullevi Stadion for å oppleve U2. Og for en opplevelse det ble! Det var verdt hver krone, og hver mil vi kjørte - og mere til. Dette var min fjerde U2-konsert, og for hver konsert er det stigning. Hvor skal dette ende?

Kjøreturen til Gøteborg gikk fint, og vi fikk parkert ikke langt fra stadion. Vi dro og handlet t-skjorter, jakke, krus, Cubacaps og bag - før vi spiste et bedre måltid på det store kinosenteret. Det var forresten et spisested som anbefales, hvis du skulle ta turen til Gøteborg. Ved halv åttetiden fant vi plassene våre, som var fantastisk fine, med topp utsikt til den gigantiske scenen og stadion forøvrig.

Ventetiden ble kortet med oppvarmingsbandet, og sakte, men sikkert ble stadion fylt opp og mørket senket seg. Det var på tide å blåse opp de hvite hjerteballongene, for på U2-konserter i Sverige har fansen noe hvitt de hilser bandet med når de går på. Selv om jeg er fan via Svein, må jeg innrømme at det er noe helt spesielt når de kommer en for en inn på scenen - Larry, Adam, Edge og Bono.

To timer og et kvarter varte opplevelsen, for dette var en helhetsopplevelse, mer enn en konsert. Mer profesjonelt kan det vel knapt bli, og selv om vi hadde flotte plasser med topp utsikt, gir den 360 graders enorme storskjermen alle publikum en sjanse til å være med på alt som skjer. Karoline tok noen videoklipp og bilder med mobilen, og jeg må innrømme at jeg skulle gitt mye for å få tatt bilder med et skikkelig kamera med nattbelysning. Men ikke noe bilde eller opptak kan igrunnen fullt ut fange opp hva en U2-konsert anno 2009 er. Det må rett og slett oppleves!

2 kommentarer:

Jorunn's hobby sa...

Hei. Sikkert en opplevelse den konserten!
Det ligger forresten en award til deg på bloggen min.

Lima sa...

Så herlig det hørtes ut, det måtte være en opplevelse!!! Heldig du.
Ha en herlig helg videre da,
kos fra Linda