mandag 3. august 2009

Snelletreff

TrådsnellaNorge123 har jeg blitt kjent med masse hyggelige og inspirerende håndarbeidsdamer. Og en ting er og møtes på nettet, noe annet er å få til snelletreff. Det er kjempekoselig!

Kl 11 møtte Mamma og jeg opp på Opus Cafe på Oslo S hvor det har vært snelletreff før. I dag møttes syv sneller til treff. Liss fra Narvik var på noen dagers ferie i byen før hun reiser videre til London, og da må man såklart møtes. Pratet gikk livlig, så to og en halv time gikk veldig fort.

Denne gangen ble det ikke noen garnhandling på meg. Mamma og jeg dro rett til Panduro etterpå, og da vi var på vei ut fra butikken, kom gjengen ruslende for sin handletur. For snelletreff ender stort sett alltid opp i handletreff også :)

7 kommentarer:

cille sa...

Heldige dere som hadde tid til snelletreff! Passet ikke for meg denne gangen. Ser ut til at dere hygger dere som sneller flest pleier å gjøre!

Monicas sa...

så koselig da...skulle vært morro ja

Marit sa...

Ser ut som dere hadde det koselig, og praten gikk nok ivrig.

Tovepia sa...

Hørtes trivelig ut;) Tenker praten gikk;) Ha en finfin kveld videre!

Marit Johanne sa...

Så koselig det så ut. Hadde det vært på en annen dag enn mandag så hadde nok jeg også kommet. Mandagene er jeg opptatt. Men kanskje det kan passe en annen gang.

Jorunn's hobby sa...

Det ser koselig ut...

Velkommen til min kreative verden sa...

Så hyggelig med snelletreff. For en "fengende" og morsomt ord. Jeg blir glad bare på tanken: )