søndag 16. august 2009

Innleggene kommer ikke opp...

Har en liten frustrasjon vedr Blogspot for tiden... Da jeg startet med bloggen i mars, husker jeg at nye innlegg dukket opp på blogglistene veldig fort. Det gjør det ikke alltid lenger, og det er trist og irriterende.

Selv har jeg en bloggliste med de bloggene jeg besøker mest, og vises at et nytt innlegg er lagt inn, går jeg inn og kikker.

I går la jeg inn et innlegg ved 14-tiden, men der jeg er på blogglister står det at siste innlegg er 2 dager gammelt. I dag har jeg tatt en sjekk på de som er på min bloggliste, og syv i tillegg til meg hadde de gamle innleggene på blogglisten. Samtlige la inn innleggene sine i perioden fredag til søndag. Dette gjaldt Lisbeth's hobbyblogg, Camillas romantiske hjem, Kort og søm, Rådyrveien, Fotball og halling, Marits hobbyblogg og Vibbedille. Jeg er klar over at det er forsinkelser, men her var det relativt gamle innlegg som ikke ble vist i blogglisten min.

Er litt usikker på hvordan man kan rette på dette. Er det noen klagemulighet eller hjelp å få hos Blogspot. Noen som vet?

Enn så lenge får jeg bare fortsette å legge inn innlegg. Men kanskje kjekt å vite at det ikke alltid stemmer at det er 2 dager siden siste innlegg. Både hos meg og hos andre. Ganske ergelig når så innlegg omsider kommer opp, da er man igjen langt nede på listen, som om man knapt har aktivitet på bloggen sin. For mitt vedkommende vil mitt siste innlegg da være 1 døgn gammelt. Hvis da ikke dette frustrasjonsinnlegg "popper" kjapt og greit opp?

11 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Hei, ja jeg har samme problem....igrunnen ganske rirriterende.
Aner ikke hvordan det kan fikses!
Men jeg har hatt to innlegg i helgen som ikke er på noens bloggliste.
Håper der ordner seg fort!

Ha en fin søndagskveld,
Fredrikke :o)

Heidi sa...

Ja, dette er frustrerende!!!
Ser at et par av bloggene som hadde problem nå har fått innleggene med, og de var fra i dag.
Det er igrunnen demotiverende å skrive innlegg når det for andre ser ut som man ikke har aktivitet. Mest ille er det at jeg ikke aner hvordan problemet kan løses eller gis beskjed om...

Tovepia sa...

Hei på deg! Ser jo at det er innlegg her jeg ikke har fått melding om.Det gjelder flere bloggere. Blogger varsler meg av og til om innlegg og sier det er 2 timer gammelt, og så viser det seg at det er over et døgn gammelt..Så noe er galt. Vi får håpe det ordner seg. Uansett, ha en god kveld og klem fra meg;)

Laila -Karin sa...

Tror dette er over hele linjen.
Mange innlegg skrevet i går dukket opp først i dag .

Jorunn's hobby sa...

Har samme problemet ja...

Birgitta sa...

Hej!
Jag har samma problem och jag har sett sådana på min blogglista, där de nya inläggen inte är med utan flera dagar gamla. Hoppas att blogger bättrar sej snart.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Rådyrveien sa...

Har samme problemet her også. Aner dessverre ikke hva i skal gjøre med det. Virker som det er tregt over hele fjøla.
God natt!

Lisbeth. sa...

Heisann.. Litt forskjellige blogg problemer ute å går for tia, en dag virker alt som det skal og neste dag er det bare rot :/ Vi får bare prøve å leve med det :)
Tusen takk for awarden jeg fikk av deg den 27 Juli, kjempe koz, du får den såklart i retur. Alltid nye innlegg med artige tekster og flotte bilder her inne hos deg, liker spesielt bildet av strandstolen din.. kjempebra bilde ;D
Ha en riktig kreativ uke.

Fin i Formen - Margrethe sa...

Hei! Har til tider samme problemet jeg også. Vet ikke hvorfor dette skjer, men irriterende er det!
Ha en fin kveld:)

Groskro sa...

Hei Heidi, jeg har også dette problemet. Ganske irriterende faktisk.
Ha en fin kveld videre :-)

Jullan sa...

Hej! Vilken fin sida du har!! Jag har exakt samma problem som du. Tidigare strulade bloggen med annat. Jag undrar också vart man vänder sig med "blogghjälp"!!
Ha det gott!