onsdag 19. august 2009

Maskemarkører

Det har vært en travel dag. Planen var å sitte ute i hagen med håndarbeide, men i steden har det vært mange timer foran pcen med jobb og en FAU-sak. Sola ble erstattet av skyer i dag, så da spilte det ikke så stor rolle. Kanskje blir været bedre i morgen?

Jeg har ikke strikket eller heklet en maske i dag, men det har blitt tid til å lage en god del maskemarkører som skal avgårde i posten. Tror en god del skal brukes i Moebiusalongen som foregår på Trådsnella. Jeg får satse på å få startet på den til helga.

Disse perlene er favorittene hos de fleste som bestiller maskemarkører av meg. Og nå må jeg snart få kjøpt noen flere, og håper at de ikke har gått tomt for dem.

Har du lyst på å kjøpe maskemarkører, kan du klikke her så ser du albumet mitt på Norge123 med utvalget jeg for tiden har for salg. Priser står på bildene, og du kan evt legge inn en kommentar knyttet til aktuelt bilde m/maskemarkør med bestilling, så tar jeg kontakt med deg.

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Hei, de er så fine! Sendte en melding til deg på den andre sida (Norge 123) og bestilt meg 4 stk av turkis glassperle. Du sender vel en mail om hvordan jeg forholder meg. Ha ei flott uke videre;)

Kort og Søm sa...

Kjempe fine var de!!
Vi får håpe på litt sol imorgen,
Fredrikke :o)

LeKaQuilt sa...

De er jo så utrolig søte .....

Monicas sa...

kjempefine markører:)

AkH sa...

Jättefina, härliga färger!
Ha det gott!
Anna-Karin

Jorunn's hobby sa...

Kan du selge meg 5 stykker? jeg foretrekker de med "lås" siden jeg skal bruke de til hekling...
Sender deg en melding på Trådsnella..