mandag 24. august 2009

Opp fra kassene

Helga gikk fort, og det er alt ny uke. Gårsdagen gikk med til maling av hyller som skal brukes på loftet. Jeg har mange ting som skal finne sin plass, og for en stund siden fikk vi en god del hyller av en nabo som flyttet. Så etterhvert kan kanskje noen av kassene komme opp fra gulvet og inn i en hylle. Har alt mange hyller på loftet, men man kan i grunnen aldri få for mye lagringsplass...

I kassene er det så mangt, blant annet garn. I går fant jeg et påbegynt rosa nøste og strikket i vei. Like smart å få omdannet flere av nøstene til strikkete produkter som kanskje etterhvert kan finne sin vei ut av huset...

6 kommentarer:

Vinglefrøken sa...

Jeg skjønner nesten ikke hvor alt man lagrer kommer fra, jeg..! Men det er et faktum at man aldri får for mange bokser og hyller å lagre ting i... Min far river seg litt i hodet for tida av at vi har hatt veldig god plass å oppbevare ting på når han nå skal rydde ut av redskapshuset for å bygge ny garasje der i stedet. Det er jo bare fylt opp med alt man ikke umiddelbart ser kan kastes - Øystein Sundes "kjekt å ha-filosofi" råder nok i altfor stor grad på gården vår... (kan bli en utfordring når låven skal ryddes for bryllupsfeiring neste år...). Ellers var det veldig moro å se at dere har vært på samme hotell, Santa Helena på Kreta som vi. Det røde flagget var oppe flere av dagene mens vi var der også, så bassenget var kjekt å ha. ;-)

Quiltefia sa...

Så deilig å finne noe "nytt" gammelt garn som man kan kose seg med.... Mye morsommere enn å rydde på loftet......

LeKaQuilt sa...

Jo mere plass en har, jo mere tar vi vare på og lagrer..... sånn passe med lagerplass er greit.... vi har gooood plass og mye som burde vært ryddet og kastet.... Mye morsomere å sy og strikke en å rydde...... :o)

Kort og Søm sa...

Hmm..jeg må rydde i boden snart..der står det endel kasser med garn og stoff, som jeg ikke har sett på en stund...."ler"

Ha en fin kveld!! :o)

(Ps. tusen takk for tipset om garnet fra Rauma, du har spart meg for en del utgifter!! :o)

Tovepia sa...

farlig å begynne å rydde, da er det mangt som dukker opp;) Takk for markørene, kjempefine! Bildet av dem på innlegget mitt. Ha en flott kveld!

Marit sa...

Godt å ha en ryddedag av og til.
Da dukker det som oftest opp noe en ikke visste en hadde.
maskemarkørene var flotte. så de skal snart i bruk.