lørdag 15. august 2009

Bursdagskort for fotballgutter

I dag småregner det og vi har slappet av hjemme. Snart skal vi kjøre Andreas til bowlingbursdag. Det begynner å bli vanskelig å finne passende gaver til 10 års gamle gutter, så de siste par bursdagene har han hatt med penger. Da vil man jo gjerne putte de i et fint kort, og i dag har jeg laget et skikkelig fotballkort med plass til seddelen. Tipper det blir flere etterhvert!

Jeg tok utgangspunkt i en A4-kartong, og brettet en kant til høyre, som skulle være "enden" på seddeldelen. Nederst brettet jeg godt opp, og så klippet jeg vekk det overskytende. Det ble igjen en liten flipp til høyre som ble brettet inn, og limt sammen med oppbretten til seddelen. Det ga perfekt og sikker plass til 100 og 50-lapper, mens 200-lappen nesten fikk plass. Denne gangen valgte vi å brette den dobbelt.
Andreas er en svoren ManU-fan, mens kameraten foretrekker Liverpool. Jeg googlet noen bilder av Gerrard og Torres, logoen og fansen, og laget en fotomontasje. Montasjen ble limt på kartong, og den og logoen fikk limputer under. Inni limte jeg tilsvarende minibilder som i montasjen. Andreas synes dette var riktig bra, så blir det nok noen ManU-kort etterhvert...

4 kommentarer:

2ne sa...

Kjempeflotte kort, alltid gøy og lage slike ting, blir så mye mer personlig.

Kreative Karoline <3 sa...

Kjempefint kort ;D

Monicas sa...

flotte kort ja...tuene i innlegget under va flotte...ha ei god helg du til deg og dine...

Quiltefia sa...

Kreativt!! Selv om gaven er penger, vises det at noen har lagt litt sjel og jobb i innpakningen!! Og det er hyggelig for mottakeren!?