onsdag 11. august 2010

Små sokker

Andreas er på overnatting hos en kamerat, og Karoline er travelt opptatt med å pakke kofferten til Londonturen i morgen. Må innrømme at jeg gjerne skulle ha vært med - sist gang jeg var i London var i 1984 da jeg var ferdig med videregående. Var bare 3 år eldre enn Karoline er nå...

Men får nok skjerpe meg og komme mer i gang med konfirmantforberedelsene. Skrive sang for eksempel. Egentlig jobber jeg best under press, så jeg kan jo alltids late som jeg har fryktelig dårlig tid, så kreativiteten må komme i gang.

Har knipset bilder av babysokkene som er ferdig. Da er det bare monteringen som er igjen på babysettet, og det er ikke min favorittbeskjeftigelse. Det er det med å fullføre...

Været har vært litt mistrøstig i dag, tidvis har regnet plasket ned. Man merker at høsten ikke er langt unna når gråværet setter inn. Mandag starter jeg i jobb igjen etter en lang ferie.

5 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nydelige sokker, det var et veldig fint mønster.

Anonym sa...

Nydelige sokker

Quiltefia sa...

hei!! sokkene er utrolig søte!! Hele settet så veldig bra ut, det du har vist så langt. Regner med at du viser det når du er ferdig med monteringen!! Hilsen AnneKari:-)

Tonemor sa...

Nydelige sokker.
Gleder meg til å se settet ferdig montert.
Klem Tone

EllenSand sa...

For noen nydelige små sokker :)