lørdag 7. august 2010

Deilig hagedag

Det er lenge siden jeg har sittet ute i hagen og kost meg i finværet. I dag var det nydelig vær, perfekt varme, så vi har sittet ute til ut på kvelden.

Pappa har vært her i dag, og han syntes det var deilig og svalt. Det ble vaffelsteking utendørs, og varme vafler rett fra jernet er jo alltid godt!

Jeg har strikket på babysettet, som jeg har gjort mye den siste tiden. Det går ikke fort... Men nå er jakke og bukse nesten klart, og mangler siste montering. En lue i kysefasong som kan brukes av gutt er på pinnene nå.

6 kommentarer:

Frualbertsson sa...

Vad fin den lilla dressen ser ut att bli.
Jag tycker så mycket om din header, speciellt intresserad är jag av de rosa melerade sakerna i höger kant...
Undrar om jag kan hitta dem här någonstans på din blogg? :-)
Klem
Susanne

Lindas hobbyhjørne sa...

Fin farge det er på den dressen :) Har strikket en del sånne dresser jeg også og det tar tid, er jo veldig tynne pinner som regel.
Ha en fin dag :)

Smykkas sa...

Det skal bli spennende å se dette strikkearbeidet fiks ferdig.

Er det noe jeg har savnet i sommer, så der det å kunne sitte ute utover kvelden. Men jeg krysser fingrene og håper at det kan komme noen slike kvelder.

Klem fra Astrid

Anonym sa...

Dette settet er så nydelig, Heidi.
Da Viktoria ble født for 2 år siden fikk vi strikket det samme settet i rosa. Og til tvillingene i desember 2008 ble det hvert sitt sett i lyseblått.
Jeg har også strikket jakken ved en senere anledning.
Det er god passform og jeg liker at det er knapper.
Hilsen Signe fra Norge 123.

Loppelill sa...

det var et nydelig babysett :)

Anna sa...

jag är inte så duktig på att sticka, önskar att jag blir det nån gång! övning ger färdighet, heter det ju :) jag har mest virkat och broderat :)